Lediga jobb

Här publicerar vi lediga tjänster och praktikplatser hos CONCORD Sverige och våra medlemsorganisationer.

Vi tar i regel emot en praktikant per termin på CONCORD Sveriges kansli. Praktikplatsen utlyses här, vanligtvis i april, respektive i oktober. Vi har inte möjlighet ta emot sommarjobbare. Har du frågor om jobb eller praktik hos oss, kontakta kanslichef Magnus Falklöf, magnus.falklof@concord.se

Våra medlemsorganisationer kan kostnadsfritt annonsera lediga tjänster här nedan. Mejla oss en länk till annonsen på er hemsida till info@concord.se så lägger vi ut den så snart vi kan.

Söker du jobb i Bryssel? Se Eurobrussels hemsida:

Jobb i Bryssel

 

Jobbannons

17 oktober 2018

Hungerprojektet: Tre studenter för praktik med inriktning på kommunikation, insamling och program

Sista ansökningsdag: 9 november, 2018

Vi tror att du brinner för globala frågor och vill vara på en praktikplats där du känner att du gör skillnad och får möjlighet att utvecklas. Tillsammans med din handledare sätter du upp mål och fokusuppgifter för din praktikperiod och har regelbundna avstämningssamtal.
Läs mer

Jobbannons

17 oktober 2018

Världsnaturfonden WWF: Programsamordnare för Kust- och skärgårdsmiljöer

Sista ansökningsdag: 16 november, 2018

Inom vårt arbete med Östersjöns kust- och skärgård söker vi nu en programsamordnare med goda kunskaper kring skydd och förvaltning av havs- och vattenmiljöer, och med erfarenhet av att koordinera och utveckla större projekt tillsammans med ett brett spektrum av aktörer. Du kommer bland annat att samordna vårt engagemang i Stockholms och Upplands skärgård, och arbeta tillsammans med olika aktörer kring en rad olika naturvårdsprojekt.
Läs mer

Jobbannons

17 oktober 2018

Världsnaturfonden WWF: Programsamordnare - civilsamhälle och naturresurser i Ryssland

Sista ansökningsdag: 16 november, 2018

Världsnaturfonden WWF söker en programsamordnare för att leda arbetet med genomförande av WWFs program ”Barents Baltic People and Nature Programme”. Tjänsten innebär att ansvara för handläggning och uppföljning av stöd till programmet inom ramen för avtal med Sida.
Läs mer

Jobbannons

17 oktober 2018

Afrikagrupperna: HR-ansvarig

Sista ansökningsdag: 7 november, 2018

Som HR-ansvarig på Afrikagrupperna är du en del av ledningsgruppen och arbetar med alla förekommande HR-uppgifter av såväl operativ som strategisk karaktär. Då du är ensam HR på organisationen är det en bred roll som erbjuder mycket spännande utmaningar och där du behöver vara självständig, initiativtagande och ha en god förmåga att hantera många parallella processer.
Läs mer

Jobbannons

15 oktober 2018

Världsnaturfonden WWF: Skogsprogramsamordnare, Central- och Östeuropa

Sista ansökningsdag: 15 november, 2018

Världsnaturfonden WWF söker nu efter en programsamordnare för att arbeta med naturvårdsfrågor, med inriktning på skogsfrågor främst i Central- och Östeuropa. Främst handlar det om att samordna projekt med inriktning mot ansvarsfullt skogsbruk, skogscertifiering och bekämpning av illegal handel och illegal avverkning.
Läs mer

Jobbannons

12 oktober 2018

Diakonia: IT strategist

Sista ansökningsdag: 28 oktober, 2018

Diakonia is looking for an IT strategist who wants to work primarily strategically but also operatively in leading and developing the IT area in a global aid organization. We offer you an exciting job in an international environment where you, together with our talented employees and partner organizations, will change the world!
Läs mer

Jobbannons

12 oktober 2018

Hungerprojektet: Controller/ekonomiansvarig

Sista ansökningsdag: 11 november, 2018

Vi söker en controller/ekonomiansvarig med minst 3 - 4 års erfarenhet av att arbeta med ekonomisk styrning och kontroll. Vi tror att du är redo att ta ett steg i karriären och bidra till att ta Hungerprojektet till nästa nivå. Tjänsten innefattar ansvar för Hungerprojektets budget, göra prognoser, bidra med uppföljning av nyckeltal och att analysera vår insamlingsekonomi.
Läs mer

Jobbannons

11 oktober 2018

Hand in Hand: Marknads- och kommunikationsansvarig

Sista ansökningsdag: 15 november, 2018

Hand in Hand Sweden söker efter en marknads- och kommunikationsansvarig som kombinerar professionalism och resultatorientering med att ge fattiga människor chansen till ett bättre liv.
Läs mer

Jobbannons

11 oktober 2018

Svenska Afghanistankommittén: Landchef till Sverigekontoret

Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2018

Vår landchef går vidare till nya uppdrag så nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet av och kunskap om internationellt utvecklingssamarbete och svenska civilsamhället samt stor vana av att leda. Du ska ha arbetat som chef över chefer tidigare och ha goda ledaregenskaper.
Läs mer

Jobbannons

4 oktober 2018

Kristna Fredsrörelsen: Vikarierande verksamhetssamordnare till Sverigeteamet

Sista ansökningsdag: 21 oktober, 2018

År 2019 fyller Kristna fredsrörelsen 100 år. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i Sverige? Nu söker vi en verksamhetssamordnare som brinner för ickevåld, folkrörelsearbete och utbildning. Sverigeverksamheten innefattar kommunikationsarbete, folkbildning, rörelseutveckling och insamling.
Läs mer