Lediga jobb

Här publicerar vi lediga tjänster och praktikplatser hos CONCORD Sverige och våra medlemsorganisationer.

Våra medlemmar kan kostnadsfritt annonsera lediga tjänster här nedan. Mejla oss en länk till annonsen på er hemsida till info@concord.se så lägger vi ut den så snart vi kan.

Söker du jobb i Bryssel? Se Eurobrussels hemsida:

Jobb i Bryssel

Om vi tar emot en praktikant utlyses praktikplatsen här nedan, vanligtvis i april respektive i oktober. Vi har inte möjlighet att ta emot sommarjobbare. Har du frågor om jobb eller praktik hos oss, kontakta verksamhetschef Cecilia Nilsson Kleffner, cecilia.nilsson.kleffner@concord.se

Jobbannons

2 juli 2020

Svenska Freds: Projektledare och Engagemangssamordnare

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2020

Vill du arbeta för ökat engagemang i frågor om fred och säkerhet och bidra till arbetet för hållbar fred i världen? Nu drar Svenska Freds igång Arvsfondsprojektet Fredsakademin i syfte att möjliggöra för fler unga att engagera sig i frågor som rör hållbar fred och säkerhet, demokrati och mänskliga rättigheter. Bli del av vårt team när vi nu söker två nya kollegor!
Läs mer

Jobbannons

1 juli 2020

ForumCiv: Financial Compliance Officer

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 14 juli, 2020

Do you want to work towards a just and sustainable world where all people have the power to effect change? Do you enjoy working with compliance, financial control and risk management? Are you known for being flexible and supportive?
Läs mer

Jobbannons

1 juli 2020

WaterAid: Insamlingsassistent med känsla för detaljer

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2020

Du är lös­ning­sori­en­terad, struk­tur­erad och ty­cker om att ge ser­vice till pri­vat­per­soner och före­tag som är i kon­takt med Wa­t­erAid. Du har lätt för att ta dig an nya ut­maningar och vill utveckla och ef­fek­tivis­era ar­betssätt.
Läs mer

Jobbannons

1 juli 2020

WaterAid: Copywriter/skrivande kommunikatör med webbkompetens, inriktning insamling

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 2 augusti, 2020

Är du in­tresserad av att en­gagera fler män­niskor och före­tag i Wa­t­erAids ar­bete genom att skriva medryckande, mark­nadsmäs­siga och säl­jande tex­ter? Har du dessu­tom er­faren­het av webbpub­licer­ing ty­cker vi att du ska söka den här tjän­sten.
Läs mer

Jobbannons

30 juni 2020

Jordens Vänner: Digital kommunikatör

Plats: Göteborg

Sista ansökningsdag: 31 juli, 2020

Vi söker någon som kan arbeta med att utveckla och samordna Jordens Vänners kommunikationsinsatser i alla våra digitala kanaler. Är du en samhällsengagerad kommunikatör med intresse för klimat och rättvis omställning?
Läs mer

Jobbannons

26 juni 2020

Svenska Afghanistankommittén: Pressekreterare

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 23 augusti, 2020

Som pressekreterare kommer du att vara en viktig del av vårt strategiska kommunikationsarbete i samverkan med kollegorna på kansliet i Stockholm och i Kabul. Du är erfaren pressekreterare, bra på att formulera budskap både i tal och skrift och på att nätverka.
Läs mer

Jobbannons

26 juni 2020

PMU: Programchef

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2020

Som programchef blir du en del av ett team som samordnar PMU:s internationella verksamhet. Här finns controller, arbetsledare för fältpersonal och regionledare, biträdande programchef samt metod- och systemutvecklare. Du ingår också i PMU:s ledningsgrupp, och leder PMU:s projektfunktion, där alla projektbeslut tas.
Läs mer

Jobbannons

24 juni 2020

CONCORD Sverige: Ekonomi- och löneassistent 50%

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 1 augusti, 2020

Är du ordningsam och strukturerad med intresse för globala frågor? Vill du vara en del av ett trevligt och engagerat team som samordnar 73 svenska civilsamhällesorganisationer? Kom och jobba med oss som ekonomi- och löneassistent i höst!
Läs mer

Jobbannons

24 juni 2020

Kristna Fredsrörelsen: Controller

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2020

Som verksamhetscontroller har du en central roll i att säkerställa god intern kontroll och kvalitetssäkrad verksamhet i relation till Kristna Fredsrörelsens vision. Vi söker dig med controllererfarenhet och förmåga att kommunicera på svenska, spanska och engelska.
Läs mer

Jobbannons

18 juni 2020

Fairtrade Sverige: Administrativ chef med kompetens i engagemangs- och påverkansfrågor

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 17 juli, 2020

Nu söker vi en administrativ chef med kompetens i engagemangs- och påverkansfrågor och med erfarenhet från ekonomi och HR-arbete. Är det du? Sök tjänsten senast 17 juli!
Läs mer