Lediga jobb

Här publicerar vi lediga tjänster och praktikplatser hos CONCORD Sverige och våra medlemsorganisationer.

Våra medlemmar kan kostnadsfritt annonsera lediga tjänster här nedan. Mejla oss en länk till annonsen på er hemsida till info@concord.se så lägger vi ut den så snart vi kan.

Söker du jobb i Bryssel? Se Eurobrussels hemsida:

Jobb i Bryssel

Om vi tar emot en praktikant utlyses praktikplatsen här nedan, vanligtvis i april respektive i oktober. Vi har inte möjlighet att ta emot sommarjobbare. Har du frågor om jobb eller praktik hos oss, kontakta verksamhetschef Cecilia Nilsson Kleffner, cecilia.nilsson.kleffner@concord.se

Jobbannons

30 oktober 2020

Diakonia: Internationell chef

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 22 november, 2020

Diakonia kommer med början 2021 att arbeta utifrån en ny strategi med bl.a. fyra förflyttningar som innebär en intressant och spännande utveckling för verksamhet, arbetssätt och organisation. Vi söker en internationell chef som vill vara med och leda arbetet med att förverkliga dessa förflyttningar. Diakonia är en svensk ideell och partipolitiskt obunden organisation inom internationellt utvecklingssamarbete och humanitärt bistånd.
Läs mer

Jobbannons

30 oktober 2020

Diakonia: Biträdande internationell chef

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 22 november, 2020

Diakonia kommer med början 2021 arbeta med en ny strategi med bland annat fyra förflyttningar som innebär en intressant och spännande utveckling för verksamhet, arbetssätt och organisation. Vi söker en biträdande internationell chef som vill vara med och leda arbetet med att förverkliga dessa förflyttningar.
Läs mer

Jobbannons

26 oktober 2020

Afrikagrupperna: Policyrådgivare - Naturresurser, företag och mänskliga rättigheter (vik)

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 9 november, 2020

Som policyrådgivare ansvarar du för att leda och utveckla Afrikagruppernas kunskap, verksamhet och påverkansarbete inom frågor som rör mänskliga rättigheter och miljö kopplat till företag och internationell handel. I den här tjänsten kommer du arbeta med frågor som levnads- och arbetsvillkor vid utvinning av naturresurser och bedriva påverkansarbete med fokus på företags agerande, handels- och investeringsregler och staters ansvar för miljö och mänskliga rättigheter.
Läs mer

Jobbannons

26 oktober 2020

Världsnaturfonden WWF: Communications Manager-Corporate Partnerships

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 5 november, 2020

At WWF, we are passionate about finding the right person to our team and we are now seeking a Communications Manager for one of our most important global corporate partnerships. The position is a substitute during parental leave.
Läs mer

Jobbannons

26 oktober 2020

RFSU: Consultant for qualitative report writing - Evaluation of RFSU’s support to Partner Organisations’ engagement with the Universal Periodic Review (UPR)

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 13 november, 2020

As of 2020, RFSU has provided technical and financial support to partner organisations in all countries included in RFSU’s international programmes. Therefore, we see the need to take stock and do an analysis of the implementation of RFSU’s strategy and activities in this regard, both from an advocacy and capacity-building perspective.
Läs mer

Jobbannons

14 oktober 2020

Naturskyddsföreningen: Metodrådgivare

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 1 november, 2020

Vi söker dig som vill bidra till utvecklingen av Naturskyddsföreningens strategier för vårt globala arbetet.
Läs mer

Jobbannons

12 oktober 2020

Naturskyddsföreningen: Avdelningschef till avdelningen global samordning

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 2 november, 2020

Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet, är väl insatt i policyfrågor och har erfarenhet av Sida-finansierad verksamhet.
Läs mer

Jobbannons

9 oktober 2020

MR-fonden: Praktikant

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2020

Som praktikant hos oss erbjuds du en spännande arbetsplats där du får en god inblick i det nationella och det internationella arbetet som sker inom en människorättsorganisation. Vi söker dig som närmar dig slutet av dina studier inom mänskliga rättigheter, juridik med fokus på folkrätt eller ett annat ämne med relevant inriktning.
Läs mer

Jobbannons

9 oktober 2020

The Hunger Project: Praktikant

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 13 november, 2020

Vi söker studenter för praktik med inriktning på kommunikation, insamling och/eller program under våren 2021 i Stockholm. Vi söker dig som är självständig, ansvarsfull och kreativ. Vi tror att du brinner för globala frågor och vill vara på en praktikplats där du känner att du gör skillnad. Tillsammans med en handledare sätter du upp mål och uppgifter för din praktikperiod och har regelbundna avstämningssamtal.
Läs mer

Jobbannons

8 oktober 2020

PMU: Kampanjkoordinator

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2020

I rollen som kampanjkoordinator ligger att i samråd med kommunikations- och insamlingschef vara drivande i den strategiska utvecklingen av kampanjer och insamling vad gäller val av projekt, metoder, kanaler, målgrupper, osv.
Läs mer