Lediga jobb

Här publicerar vi lediga tjänster och praktikplatser hos CONCORD Sverige och våra medlemsorganisationer.

Våra medlemmar kan kostnadsfritt annonsera lediga tjänster här nedan. Mejla oss en länk till annonsen på er hemsida till info@concord.se så lägger vi ut den så snart vi kan.

Söker du jobb i Bryssel? Se Eurobrussels hemsida:

Jobb i Bryssel

Om vi tar emot en praktikant utlyses praktikplatsen här nedan, vanligtvis i april respektive i oktober. Vi har inte möjlighet att ta emot sommarjobbare. Har du frågor om jobb eller praktik hos oss, kontakta verksamhetschef Cecilia Nilsson Kleffner, cecilia.nilsson.kleffner@concord.se

Jobbannons

2 december 2022

Diakonia söker digital marknadsförare

Plats: Alvik, Stockholm

Sista ansökningsdag: 28 december, 2022

Vill du vara med och arbeta i en dynamisk och internationell miljö och förändra världen till det bättre? Är du vass på betald annonsering och analys? Vi söker dig som vill ha en nyckelroll i arbetet med att öka intäkterna från privatpersoner genom att projektleda vårt digitala insamlingsarbete.
Läs mer

Jobbannons

28 november 2022

WWF seeks intern to support the work with climate and sustainable cities

Plats: Solna + Hybrid

Sista ansökningsdag: 10 januari, 2023

We seek an intern for our international team working with climate and sustainable cities. The focus of the position will be to assist with the management of WWF’s global One Planet City Challenge. Tasks will include: contact with participating cities, preparing for recruitment of cities to the next round of the challenge, assisting research and planning, writing newsletters, and other administrative tasks.
Läs mer

Jobbannons

21 november 2022

WaterAid söker projektledare med driv för insamling och marknadsföri

Plats: Solna, Stockholm

Sista ansökningsdag: 27 november, 2022

WaterAid är inne i en expansionsfas där vi de senaste åren sett en positiv intäktsökning från allmänheten. Vi ser ty­dligt att våra frå­gor upp­fat­tas som än mer rel­e­vanta och ak­tuella idag efter nå­gra år med pan­demi och ökad med­veten­het om rent vat­ten och hy­gien. Vi vill nu öka tak­ten yt­terli­gare för att få fler män­niskor en­gager­ade i Wa­t­erAids vik­tiga ar­bete, genom att bygga långsik­tiga och lön­samma re­la­tioner med våra vik­tiga gi­vare.
Läs mer

Jobbannons

14 november 2022

Erikshjälpen söker enhetschef till marknadsenheten

Plats: Huskvarna, hybrid

Sista ansökningsdag: 4 december, 2022

Erikshjälpen har fördubblat sin verksamhet under de senaste fem åren. Med ett starkt varumärke vill vi nu ta nästa steg för tillväxt och utveckling med fokus på kommunikation och insamling. Vi söker därför en enhetschef till Kommunikations- och Insamlingsavdelningen, för att ansvara för enheten Marknad och Innehåll.
Läs mer

Jobbannons

11 november 2022

Erikshjälpen söker två enhetschefer till kommunikations- och insamlingsavdelningen

Plats: Huskvarna + hybrid

Sista ansökningsdag: 24 november, 2022

Erikshjälpen har fördubblat sin verksamhet under de senaste fem åren. Och med ett starkt varumärke vill vi nu ta nästa steg för tillväxt och utveckling med fokus på kommunikation och insamling. Vi söker två enhetschefer till Kommunikations- och Insamlingsavdelningen.
Läs mer

Jobbannons

11 november 2022

WWF söker en praktikant inom press/kommunikation/kampanjarbete

Sista ansökningsdag: 5 december, 2022

Världsnaturfonden söker en praktikant till pressteamet inom kommunikationsavdelningen våren 2023.
Läs mer

Jobbannons

9 november 2022

Diakonia söker kommunikatör

Plats: Alvik, Stockholm

Sista ansökningsdag: 2 december, 2022

Vill du vara med och arbeta i en dynamisk och internationell miljö och förändra världen till det bättre? Vi söker dig med erfarenhet av kommunikation och varumärkesbyggande som kan bli en viktig del i vårt engagerade, kunniga och väldigt trevliga kommunikationsteam.
Läs mer

Jobbannons

7 november 2022

Erikshjälpen söker projektledare till Framtidsverkstaden

Plats: Uppsala

Sista ansökningsdag: 20 november, 2022

Vill du vara med och skapa förutsättningar för barn och ungdomar att nå sina drömmar och bidra till en positiv utveckling i Gränby i Uppsala med inriktning mot barn, unga och deras föräldrar på olika sätt? Då kan du vara den vi söker.
Läs mer

Jobbannons

7 november 2022

Svenska Afghanistankommittén söker praktikant till kommunikationsenheten

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 27 november, 2022

Vi söker dig som är student på eftergymnasial utbildning inom digital kommunikation eller motsvarande och som vill göra yrkespraktik på Afghanistankommitténs kommunikationsenhet.
Läs mer

Jobbannons

7 november 2022

Erikshjälpen söker controller

Plats: Huskvarna

Sista ansökningsdag: 20 november, 2022

Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar? Erikshjälpen söker nu en till medarbetare till vår Programavdelning Internationellt, med fokus på kvalitetssäkring inom ekonomiområdet.
Läs mer