Lediga jobb

Här publicerar vi lediga tjänster och praktikplatser hos CONCORD Sverige och våra medlemsorganisationer.

Vi tar i regel emot en praktikant per termin på CONCORD Sveriges kansli. Praktikplatsen utlyses här, vanligtvis i april, respektive i oktober. Vi har inte möjlighet ta emot sommarjobbare. Har du frågor om jobb eller praktik hos oss, kontakta kanslichef Magnus Falklöf, magnus.falklof@concord.se

Våra medlemsorganisationer kan kostnadsfritt annonsera lediga tjänster här nedan. Mejla oss en länk till annonsen på er hemsida till info@concord.se så lägger vi ut den så snart vi kan.

Söker du jobb i Bryssel? Se Eurobrussels hemsida:

Jobb i Bryssel

 

Jobbannons

13 december 2018

Forum Syd: Planning, Monitoring and Evaluation Officer

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 6 januari, 2019

Are you highly strategic, structured and analytical? Do you have excellent interpersonal and communication skills? Are you known for your excellent skills in developing applications and reports? Do you enjoy working with systems? Then you are the one we are looking for!
Läs mer

Jobbannons

11 december 2018

CONCORD Sverige: Vikarierande kommunikatör

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 13 januari, 2019

Vill du vara med och påverka beslutsfattare för en mer rättvis och hållbar värld? Tycker du om att sprida information och engagera människor i globala frågor som bistånd, jämställdhet, Agenda 2030 och migration? Då kanske du är CONCORD Sveriges vikarierande kommunikatör.
Läs mer

Jobbannons

11 december 2018

FIAN Sverige: Kanslichef

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 30 december, 2018

Vill du arbeta för mänskliga rättigheter? Har du erfarenhet av att leda en verksamhet? Är du en fena på att söka finansiering och hantera relationer till givare? Vill du vara del av en expertorganisation med hjärtat hos gräsrötterna? Då kanske du är FIAN Sveriges blivande kanslichef!
Läs mer

Jobbannons

10 december 2018

Forum Syd: Quality and Compliance Controller

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 1 januari, 2019

Are you highly strategic, structured and analytical? Do you have excellent interpersonal and communication skills? Are you known for your excellent skills in developing applications, reports as well as for establishing efficient working routines and processes? Then you are the one we are looking for!
Läs mer

Jobbannons

3 december 2018

Afrikagrupperna: Ekonom

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 2 januari, 2019

Som ekonom på Afrikagrupperna arbetar du med löpande bokföring och ekonomiadministration, samt utveckling och implementering av ekonomiska rutiner. Du är en del i det team som hanterar organisationens ekonomi och har kollegor både i Stockholm och i Johannesburg.
Läs mer

Jobbannons

30 november 2018

Kristna Fredsrörelsen: Verksamhetssamordnare till internationella teamet

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 6 januari, 2019

Har du kompetens och erfarenhet av att arbeta för fred och rättvisa genom ickevåld? Vill du arbeta inom en internationell miljö? Då kan du vara vår nya kollega! Kristna Fredsrörelsen söker nu en verksamhetssamordnare till vår internationella verksamhet med placering på vårt kansli i Alvik, Stockholm.
Läs mer

Jobbannons

27 november 2018

Världsnaturfonden WWF: Content manager - föräldravikariat

Plats: Solna

Sista ansökningsdag: 21 december, 2018

Världsnaturfonden WWF söker nu en content manager som vikarie för en av våra medarbetare som går på föräldraledighet i mars. Tjänsten består i att ansvara för innehållet på delar av vår externa webbplats samt i sociala medier, t ex Facebook och Instagram.
Läs mer

Jobbannons

23 november 2018

Världsnaturfonden WWF: Organisations- och verksamhetsutvecklare

Plats: Solna

Sista ansökningsdag: 21 december, 2018

Världsnaturfonden har genomfört en kartläggning av framtida behov av utveckling av organisation, processer, arbetssätt och därtill hörande systemstöd. WWF söker nu en organisations- och verksamhetsutvecklare för att stärka WWF:s organisationsutveckling och strategisk planering.
Läs mer

Jobbannons

23 november 2018

Världsnaturfonden WWF: Systemförvaltare för programstyrning

Plats: Solna

Sista ansökningsdag: 21 december, 2018

Världsnaturfonden har genomfört en kartläggning av framtida behov av utveckling av processer, arbetssätt och där tillhörande systemstöd. Till genomförandet behöver WWF nu en kvalificerad systemförvaltare som tillsammans med en metodansvarig för planering, uppföljning, utvärdering och lärande och en organisations- och verksamhetsutvecklare vidareutvecklar WWFs arbetssätt och system.
Läs mer

Jobbannons

23 november 2018

Världsnaturfonden WWF: Metodansvarig PMEL

Plats: Solna

Sista ansökningsdag: 21 december, 2018

Världsnaturfonden har genomfört en kartläggning av framtida behov av utveckling av processer, arbetssätt och därtill hörande systemstöd. I det fortsatta arbete behöver vi en PMEL-metodansvarig (planering, uppföljning, utvärdering & lärande) för att utveckla WWF:s arbete med planering, utvärdering, uppföljning och lärande.
Läs mer