Lediga jobb

Här publicerar vi lediga tjänster och praktikplatser hos CONCORD Sverige och våra medlemsorganisationer.

Våra medlemsorganisationer kan kostnadsfritt annonsera lediga tjänster här nedan. Mejla oss en länk till annonsen på er hemsida till info@concord.se så lägger vi ut den så snart vi kan.

Söker du jobb i Bryssel? Se Eurobrussels hemsida:

Jobb i Bryssel

Vi tar i regel emot en praktikant per termin på CONCORD Sveriges kansli. Praktikplatsen utlyses här, vanligtvis i april, respektive i oktober. Tyvärr kommer vi inte kunna ta emot en praktikant till hösten 2019.

Vi har inte möjlighet att ta emot sommarjobbare. Har du frågor om jobb eller praktik hos oss, kontakta kanslichef Magnus Falklöf, magnus.falklof@concord.se

 

Jobbannons

5 december 2019

Svenska Afghanistankommittén: Senior Communications Specialist

Plats: Kabul, Afghanistan

Sista ansökningsdag: 6 januari, 2020

The job holder participates in all activities in the Communications Unit, with a special focus on the relationship with Sweden. He / She keeps close contact with the Communications Unit in Stockholm, follow Swedish media and society, and may come up with suggestion for activities in Sweden.
Läs mer

Jobbannons

5 december 2019

Svenska Afghanistankommittén: Insamlingsansvarig

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 6 januari, 2020

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av och kunskap om insamling med inriktning på individuella givare och institutionella givare som Postkodlotteriet, Världens Barn och Radiohjälpen.
Läs mer

Jobbannons

5 december 2019

Världsnaturfonden WWF: rekryterare/HR administratör på 50-60%

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 4 januari, 2020

WWF Sverige växer och så gör även vi på HR avdelningen. HR avdelningen som idag består av tre personer behöver nu förstärkas med ytterligare en tjänst. Är du en person som brinner för att hitta rätt person till rätt tjänst?
Läs mer

Jobbannons

5 december 2019

Världsnaturfonden WWF: vikarie till koordineringen av det inrikespolitiska påverkansarbetet

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 3 januari, 2020

Till avdelningen för Samhälls- och Näringslivsutveckling söker vi nu en vikarie för arbetet med att koordinera WWFs inrikespolitiska påverkansarbete.
Läs mer

Jobbannons

5 december 2019

Diakonia: Regional Director Asia

Plats: Chiang Mai, Thailand

Sista ansökningsdag: 7 januari, 2020

Do you want to change the world by leading and developing one of our regions? For the experienced leader we have an exciting and challenging opportunity in an international environment.
Läs mer

Jobbannons

29 november 2019

Världsnaturfonden WWF: Programsamordnare för Voices for Diversity

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 28 december, 2019

Världsnaturfonden WWF söker Programsamordnare för Programmet Voices for Diversity - safeguarding ecosystems for nature and people.
Läs mer

Jobbannons

29 november 2019

RFSU: Sexualpolitiskt sakkunnig

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 27 december, 2019

Vill du vara med och påverka hur FN:s arbete stärker människors sexuella och reproduktiva rättigheter? RFSU söker en person som både har förmåga att navigera i FN-förhandlingar och stötta partnerorganisationer som arbetar i samma processer.
Läs mer

Jobbannons

26 november 2019

Svenska missionsrådet: Generalsekreterare

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 5 januari, 2020

Vill du jobba med kollegor som tror på en bättre värld? Vill du vara med och se till att vårt arbete förändrar människors liv?
Läs mer

Jobbannons

22 november 2019

Latinamerikagrupperna: kanslipraktikanter

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 31 december, 2019

Våra praktikplatser passar dig som har erfarenhet av ideellt engagemang, har arbetat ett par år eller studerar inom globala utvecklingsfrågor, journalistik, kommunikation, marknadsföring, projektledning eller organisering.
Läs mer

Jobbannons

22 november 2019

Afrikagrupperna: Projektledare inom Kommunikation

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 9 december, 2019

I denna tjänst projektleder du Afrikagruppernas digitala kommunikationsarbete som fokuserar på att stärka kvinnliga bönders rätt till mat, mark och fröer i södra Afrika. Detta innebär att du leder, utvecklar och utvärderar projektet, samt driver påverkansarbete tillsammans med sakkunniga.
Läs mer