Lediga jobb

Här publicerar vi lediga tjänster och praktikplatser hos CONCORD Sverige och våra medlemsorganisationer.

Våra medlemmar kan kostnadsfritt annonsera lediga tjänster här nedan. Mejla oss en länk till annonsen på er hemsida till info@concord.se så lägger vi ut den så snart vi kan.

Söker du jobb i Bryssel? Se Eurobrussels hemsida:

Jobb i Bryssel

Om vi tar emot en praktikant utlyses praktikplatsen här nedan, vanligtvis i april respektive i oktober. Vi har inte möjlighet att ta emot sommarjobbare. Har du frågor om jobb eller praktik hos oss, kontakta verksamhetschef Cecilia Nilsson Kleffner, cecilia.nilsson.kleffner@concord.se

Jobbannons

4 juli 2022

WaterAid söker metod- och kvalitetsansvarig

Plats: Solna, Stockholm

Sista ansökningsdag: 1 augusti, 2022

WaterAid jobbar för att alla, överallt ska ha tillgång till rent vatten, toaletter och hygien. Nu söker WaterAid en metod- och kvalitetsansvarig till programfiansieringsteamet.
Läs mer

Jobbannons

1 juli 2022

Human resources director at SCA

Plats: Afghanistan

Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2022

SCA seeks to excel in attracting, retaining, and developing a diverse cadre of staff whose competence and motivation is nurtured within a working environment where all staff – women and men – feel safe, are treated fairly, and can grow. The incoming HR Director will be implementing and consolidating the new Human Resources (HR) Department in Kabul.
Läs mer

Jobbannons

23 juni 2022

WaterAid söker koordinator CRM och analys

Plats: Solna + Hybrid

Sista ansökningsdag: 4 juli, 2022

WaterAid söker dig som vill fördjupa dig i CRM-system och siffror i tjänsten som koordinator CRM och analys. För att passa i rollen som koordinator för CRM och analys behöver du vara en person som är nyfiken, förstår logiken bakom flöden och teknik, tycker om att agera detektiv och se det som din uppgift att ständigt förbättra, optimera och utveckla systemet. Att samverka med olika kollegor och finnas som ett stöd för dem kring frågor om CRM är en självklarhet för dig.
Läs mer

Jobbannons

23 juni 2022

WaterAid söker Web editor/ Conversion manager

Plats: Solna + Hybrid

Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2022

Vill du jobba med WaterAid och förändra liv varje dag? Är du en en digital native med fingertoppskänsla för text? Kan du lekande lätt jobba med AdWords, sökoptimera, beställa utvecklingstjänster till webb, analysera digitala flöden och samtidigt skriva korta, slagkraftiga texter med insamlingsfokus som fångar till webb och nyhetsbrev, ser du dig själv som en kreativ förebild i framkant? Sök denna tjänst hos WaterAid.
Läs mer

Jobbannons

22 juni 2022

Deputy Programme Director/Programme Development at SCA

Plats: Afghanistan

Sista ansökningsdag: 25 juli, 2022

The position of Deputy Programme Director/Programme Development (DPD/PD) at SCA, the Swedish Committee for Afghanistan, is a senior, full-time position within the Programmes Department of the Kabul Management Office (KMO), with frequent visits to the Regional Management Offices (RMOs).
Läs mer

Jobbannons

22 juni 2022

Svenska Afghanistankommittén söker insamlingsansvarig

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 21 augusti, 2022

Svenska Afghanistankommittén söker en insamlingsansvarig som vill vara med och utveckla organisationens framtida insamlingsarbete. Här får du en möjlighet att göra skillnad för kvinnor och utsatta grupper i Afghanistan, i en prestigelös och engagerad miljö.
Läs mer

Jobbannons

16 juni 2022

WaterAid söker strategisk partnerskapsansvarig för företagsinsamling

Plats: Solna, Stockholm

Sista ansökningsdag: 27 juni, 2022

WaterAid söker dig som har ett genuint intresse och nyfikenhet för att utveckla samarbeten med företag. Du är orädd, kreativ och har ett starkt driv för att bygga nya relationer med företag samtidigt som du förstår värdet av och har viljan att fortsätta utveckla de befintliga partnerskap som WaterAid har idag. Kanske är du tekniskt intresserad eller har erfarenhet av att arbeta med VA-frågor samt förstår hållbarhetsmålens betydelse för företagen och deras utveckling.
Läs mer

Jobbannons

14 juni 2022

SCA is looking for a Senior Human Rights and Gender (HRG) Specialist

Plats: Afghanistan

Sista ansökningsdag: 4 juli, 2022

The Swedish Committee for Afghanistan is looking for a Senior Human Rights and Gender (HRG) Specialist.
Läs mer

Jobbannons

13 juni 2022

Diakonia söker kommunikatör församlingar

Plats: Alvik, Stockholm

Sista ansökningsdag: 24 juni, 2022

Vill du engagera fler i kampen för en rättvis värld? Nu söker Diakonia en entusiasmerande kommunikatör och eventmotor med fokus på kyrkor och församlingar.
Läs mer

Jobbannons

9 juni 2022

WaterAid söker projektledare privat insamling

Plats: Solna / hybrid

Sista ansökningsdag: 22 juni, 2022

Är du en social person som drivs av att få arbeta med många och olika typer av aktiviteter och kampanjer där du som spindeln i nätet ser till att de anpassas för att nå digital spridning och engagemang med syftet att samla in pengar? WaterAid söker dig som vill arbeta med operativa kampanjer och aktiviteter.
Läs mer