Lediga jobb

Här publicerar vi lediga tjänster och praktikplatser hos CONCORD Sverige och våra medlemsorganisationer.

Våra medlemsorganisationer kan kostnadsfritt annonsera lediga tjänster här nedan. Mejla oss en länk till annonsen på er hemsida till info@concord.se så lägger vi ut den så snart vi kan.

Söker du jobb i Bryssel? Se Eurobrussels hemsida:

Jobb i Bryssel

Vi tar i regel emot en praktikant per termin på CONCORD Sveriges kansli. Praktikplatsen utlyses här, vanligtvis i april, respektive i oktober. Vi har inte möjlighet ta emot sommarjobbare. Har du frågor om jobb eller praktik hos oss, kontakta kanslichef Magnus Falklöf, magnus.falklof@concord.se

 

Jobbannons

11 februari 2019

Svenska Afghanistankommittén: Insamlingsansvarig till Sverigekontoret

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 3 mars, 2019

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av och kunskap om insamling med inriktning på individuella givare och institutionella givare som Postkodlotteriet, Världens Barn och Radiohjälpen. Du ska ha lätt för att skapa och utveckla relationer såväl inom organisationen som externt och tycka om att arbeta mot uppsatta mål. Du ser kreativa möjligheter och utvecklingspotentialer.
Läs mer

Jobbannons

8 februari 2019

Diakonia: Rådgivare till Kambodja

Plats: Phnom Pehn, Kambodja

Sista ansökningsdag: 3 mars, 2019

Nu söker Diakonia en rådgivare inom mänskliga rättigheter och demokrati till Kambodja. Vi erbjuder dig ett spännande jobb i internationell miljö där du tillsammans med våra duktiga medarbetare och samarbetsorganisationer kommer att förändra världen!
Läs mer

Jobbannons

8 februari 2019

We Effect: Regional Director to Latin America

Plats: Guatemala City

Sista ansökningsdag: 3 mars, 2019

As Regional Director you have the overall responsibility to ensure that all activities in the region are conducted and developed in accordance with We Effect’s policies, strategies and working methods. Your job is to ensure that We Effect delivers the highest possible quality in its operations.
Läs mer

Jobbannons

7 februari 2019

Svenska missionsrådet: Handläggare för utvecklingssamarbete - visstid

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 28 februari, 2019

Vill du jobba med kollegor som tror på en bättre värld? Vill du vara med och se till att vårt arbete med vidareförmedling av internationellt bistånd förändrar människors liv? Nu har du möjlighet att bli en del av vårt engagerade kansli som jobbar för att stärka över 30 medlemsorganisationer i arbetet för en hållbar värld och mänskliga rättigheter.
Läs mer

Jobbannons

6 februari 2019

KFUM Sverige: Internationell sekreterare

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 27 februari, 2019

Som internationell sekreterare kommer du att ansvara för samordning och utveckling av våra pågående samarbeten med partnerorganisationer i Palestina, Belarus och Ukraina. På sikt kommer KFUM Sverige utveckla en ny internationell strategi, vilket kan påverka vilka länder och vilka program vi har.
Läs mer

Jobbannons

31 januari 2019

Världsnaturfonden WWF: Sakkunnig inom jordbruk

Plats: Solna

Sista ansökningsdag: 28 februari, 2019

WWF söker en sakkunnig inom jordbruk, med fokus på policy, till WWFs arbete kring jordbruk och livsmedelsproduktion med inriktning mot biologisk mångfald och jordbrukets påverkan på landskapet, dess arter och livsmiljöer, såväl på land som i sötvatten och hav.
Läs mer

Jobbannons

30 januari 2019

Vi-skogen: Praktikant till Företagsgruppen

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 24 februari, 2019

Är du student och vill få inblick i hur företag kan arbeta med hållbar utveckling och internationella utvecklingsfrågor? Är du dessutom nyfiken på hur arbetet på en intresseorganisation fungerar och är i slutskedet av din utbildning eller deltar i något arbetsmarknadspolitiskt program? Då vill vi tipsa dig om att söka praktikplats till vår Företagsgrupp på Vi-skogen.
Läs mer

Jobbannons

30 januari 2019

We Effect: Praktikant till företagsgruppen

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 24 februari, 2019

Är du student och vill få inblick i hur företag kan arbeta med hållbar utveckling och internationella utvecklingsfrågor? Är du dessutom nyfiken på hur arbetet på en intresseorganisation fungerar och är i slutskedet av din utbildning eller deltar i något arbetsmarknadspolitiskt program? Då vill vi tipsa dig om att söka praktikplats till vår Företagsgrupp på We Effect.
Läs mer

Jobbannons

28 januari 2019

Världsnaturfonden WWF: Projektcontroller

Plats: Solna

Sista ansökningsdag: 28 februari, 2019

Till vår Administrativa avdelning söker vi nu en initiativrik, noggrann och självgående projektcontroller med god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och strukturerad med vana att arbeta med och driva processer. Du kommer dels arbeta internationellt mot WWFs globala program- och landkontor samt internt mot WWF Sveriges olika enheter och avdelningar.
Läs mer

Jobbannons

24 januari 2019

Afrikagrupperna: 6 praktikanter

Plats: Sydafrika

Sista ansökningsdag: 24 februari, 2019

Vill du vara med och arbeta för en rättvis värld? Är du mellan 20 och 30 år och intresserad av solidaritetsarbete? Då har du möjligheten att under fyra månader få chansen att praktisera i Sydafrika.
Läs mer