Nyhet

19 mars 2019

Hans Reuterskiöld och Linnéa Frändå utanför CONCORD Sveriges kansli.
Hans Reuterskiöld och Linnéa Frändå utanför CONCORD Sveriges kansli.

Två nya ansikten på kansliet

I mars började Hans Reuterskiöld, vikarierande kommunikationsansvarig, och Linnéa Frändå, vikarierande kommunikatör, på CONCORD Sveriges kansli. Tidigare vikarierande kommunikationsansvarig Christina Wassholm kommer under våren fortsätta på CONCORD med att ansvara för vårt arbete med Europaparlamentsvalet.

Hans Reuterskiöld vikarierar under våren som kommunikationsansvarig. Han har tidigare jobbat med kommunikation och press på bland annat Röda Korset, Rädda Barnen, UNHCR och Barnombudsmannen. Senast har Hans arbetat som pressekreterare på Byggnads.

– Jag är tacksam för att kunna fortsätta att bidra med min bit för att världen ska bli bättre. CONCORD Sverige är en viktig plattform och arena för civilsamhällesorganisationer, som för ihop ansträngningarna att fokusera på global utvecklings- och biståndspolitik, säger Hans.

Linnéa Frändå vikarierar under 2019 som kommunikatör på CONCORD Sverige. Hon har tidigare arbetat på ActionAid Sverige med kommunikation och policyfrågor. Linnéa har också tidigare arbetat med religionsdialog i fredsprocessen på Cypern. Hon har en akademisk bakgrund i global utveckling och genusvetenskap.

– Nu är det viktigare än någonsin att lyfta civilsamhällets röster som värnar om mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och jämlikhet. Jag ser verkligen fram emot det arbete vi kan åstadkomma tillsammans med alla våra medlemmar. Det kommer bli mäktigt, menar Linnéa.

För att kontakta Hans eller Linnéa, skicka ett mejl till hans.reuterskiold@concord.se respektive linnea.franda@concord.se.