Jobbannons

14 mars 2019

WaterAid: Program Controller

Sista ansökningsdag: 31 mars, 2019

Plats: Stockholm

Vill du använda din erfarenhet för att förändra människors liv genom ökad tillgång till rent vatten, sanitet och hygien i världens fattigaste samhällen?

WaterAid söker en erfaren Program Controller för att stötta och utveckla vår finansiella uppföljning av öronmärkta bidrag. Detta är en ny och spännande roll inom en organisation som verkligen gör stor skillnad. Du rapporterar till Ansvarig Ekonomi & Administration, och arbetar nära vårt team inom Internationella Program, samt med kollegor i 34 länder för att tillsammans bidra till ett större sammanhang.

Som Program Controller är du bryggan mellan Ekonomifunktionen och Internationella Program. Du stöttar både teamen i att genomföra och vidareutveckla arbetet med budgetering och finansiell uppföljning av program som finansieras av våra största givare (institutionella, stiftelser och företag).

Anställningsvillkor

Tjänsten är på heltid med månadslön. Provanställning 6 månader, med efterföljande tillsvidareanställning och start omgående. WaterAid Sverige har kollektivavtal.

Du kommer att vara baserad på WaterAids kontor i Solna och rapportera till Ekonomi och administrationsansvarig.

På WaterAid får du möjlighet att arbeta med ett gäng drivna kollegor med höga ambitioner och en stor mängd humor.

Läs mer och ansök