Jobbannons

4 juli 2018

Svenska Afghanistankommittén: Projektledare för företagssamarbeten

Vi önskar utöka vår kontaktyta och vårt nätverk med företagare och filantroper som liksom vi brinner för att förbättra livsvillkoren för människor i Afghanistan. För att lyckas med detta söker vi en projektledare som drivs av att knyta samman människor och som ser kreativa möjligheter där våra gemensamma intressen kan utvecklas.

Vi söker dig som har ett väl utvecklat affärssinne, är strukturerad, målinriktad och analytisk. Du förväntas att självständigt kunna initiera kontakter och starta upp nya samarbeten. Gissningsvis har du stor vana av att driva projekt samt utvärdera dem och komma med förslag på utvecklingsområden. Tjänsten kräver att du har förmågan att arbeta självständigt och effektivt för att nå uppsatta mål. Du är också en bra lagspelare som bidrar till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen.

Du gillar förändringsarbete, tänker kreativt och ser och fångar upp idéer. Du ligger i framkant och brinner för att skapa nya givande kontakter. Ledord för tjänsten är att vara orädd, självgående och förtroendeingivande.

Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och agerar professionellt i alla sammanhang.

Sista ansökningsdatum: 5 augusti 2018

Läs mer och ansök