Jobbannons

12 juni 2018

Kristna Fredsrörelsen: Verksamhetssamordnare till Sverigeteamet

Har du gedigen erfarenhet av projekt- och programhandläggning för civilsamhällesstöd? Är du en person som kan arbeta strategiskt och samtidigt samordna vår kommunikation, utbildnings- och rörelseverksamhet? Brinner du för ickevåld och förebyggande av våldsam konflikt? Vi söker nu en verksamhetssamordnare för Kristna Fredsrörelsens nationella verksamhet med placering på vårt kansli i Stockholm.

Ansvarsområden

Verksamhetsamordnaren ansvarar för samordning av Kristna Fredsrörelsens Sverigeteam samt för system och kvalitetssäkring av organisationens projekthantering. Den har övergripande ansvar över projekt- och programcykeln samt är ansvarig för avtal och kontakt mot givare för den nationella verksamheten. Verksamhetsamordnaren innehar även ett övergripande ansvar för organisationens utbildningsverksamhet och kommer ansvara för att genomföra vissa projektaktiviteter.

Arbetsuppgifter

  • Övergripande ansvar över projekt- och programcykler inom den svenska verksamheten; sammanställa och kvalitetssäkra ansökningar, uppföljning, rapportering samt säkerhetsställa intern kontroll och styrning i enlighet med givarnas riktlinjer och gällande avtal.
  • Ansvara för samordning av gemensamma PME-processer inom Sverigeteamet.
  • Ekonomiansvar; säkerhetsställa intern styrning och kontroll av ekonomiska medel inom den nationella verksamheten.
  • Ansvara för att strategiskt utveckla KrF:s arbete med utbildningar och spridning av freds- och ickevåldskunskap till rörelsen och intresserad allmänhet.
  • Ansvara för och genomföra aktiviteter inom programverksamheten ”aktiv fredskultur”, bland annat utbildningar inom ickevåld, civilkurage och konflikthantering.

Sista ansökningsdag : 24 juni 2018

Läs mer och ansök