Jobbannons

6 mars 2019

Hungerprojektet: Praktikanter till hösten 2019

Sista ansökningsdag: 12 april, 2019

Plats: Stockholm

Hungerprojektet söker fyra studenter för praktik med inriktning på kommunikation, insamling och program under hösten 2019 i Stockholm.

Hungerprojektet är en global, ideell, opolitisk och icke-religiös organisation som verkar för noll hunger och fattigdom. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. Vi arbetar globalt och driver program i 12 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. I Sverige jobbar vi med utbildning, informationsspridning och insamling till de globala programmen.

Om praktikplatserna

Vi söker dig som är självständig, ansvarsfull och kreativ. Vi tror att du brinner för globala frågor och vill vara på en praktikplats där du känner att du gör skillnad. Tillsammans med en handledare sätter du upp mål och uppgifter för din praktikperiod och har regelbundna avstämningssamtal. Din praktik ingår som en del i en utbildning som berättigar till studiestöd och minst ska den pågå i 10 veckor, men helst i 20 veckor, dvs en hel termin (det spelar ingen roll om det är via högskola, folkhögskola, yrkesutbildning eller genom annan eftergymnasial utbildning).

Läs mer och ansök