Jobbannons

28 augusti 2019

Emmaus Stockholm: Butiksutvecklingschef

Sista ansökningsdag: 6 oktober, 2019

Plats: Stockholm

Nu finns en unik möjlighet att bidra till Emmaus Stockholms fortsätta tillväxt. Vi öppnar upp fler second hand-butiker för att kunna vara det självklara alternativet till nyproducerat.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Som Butiksutvecklingschef har du det övergripande taktiska ansvaret för att driva och utveckla existerande butiker såväl som att planera och genomföra nyetableringar som beslutats i enlighet med verksamhetsledaren. Vårt second hand-sortiment består av mode och heminredning, böcker och leksaker. För att lyckas i din roll krävs ett nära samarbete med butikscheferna och produktionschefen.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till verksamhetsledaren. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Hägersten, Stockholm.

Du har ett övergripande ansvar för:

  • Säkerställa att butikerna når uppsatta omsättnings- och lönsamhetsmål
  • Budget och prognoser för butikerna
  • Personalansvar för butikschefer och arbetsmiljö
  • Driva och samordna förändringar och utveckling av existerande butiker
  • Identifiera och leda arbetet med nyetableringar

Om oss

Vi behöver en duktig Butiksutvecklingschef som kan driva utvecklingen av våra butiker samtidigt som vi, i takt med att insamlingen ökar, öppnar upp nya butiker. Det är viktigt att de butiker vi har idag är en integrerad del av verksamheten och inte ses som en enskild enhet. Insamling, prismärkning och marknadsföring är alla områden som har betydelse för butikens framgång. Vi vill erbjuda ett attraktivt och hållbart alternativ till nyproduktion, vara förstahandsvalet när privatpersoner vill handla second hand och en inspirerande butik som bidrar till ökat återbruk.