Jobbannons

24 juni 2020

CONCORD Sverige: Ekonomi- och löneassistent 50%

Sista ansökningsdag: 1 augusti, 2020

Plats: Stockholm

Är du ordningsam och strukturerad med intresse för globala frågor? Vill du vara en del av ett trevligt och engagerat team som samordnar 73 svenska civilsamhällesorganisationer? Kom och jobba med oss som ekonomi- och löneassistent i höst!

Plattformen CONCORD Sverige samlar 73 organisationer. Tillsammans arbetar vi för en rättvis och hållbar värld genom att påverka Sveriges och EU:s utvecklings-och utrikespolitik. I vårt uppdrag ingår även att stärka våra medlemsorganisationers kunskap och kapacitet att påverka beslutsfattare i Sverige, på EU-nivå och globalt. CONCORD Sverige är en av 28 nationella plattformar i CONCORD Europa. Vi söker nu en ekonomi- och löneassistent för perioden september-december 2020.

Tjänsten

CONCORD Sveriges kansli består av ett dynamiskt team på nio kollegor som står i centrum av ett stort nätverk av kunniga civilsamhällsorganisationer. Vi söker nu en ekonomi- och löneassistent som under perioden september – december vill vara med och stötta CONCORD Sveriges ekonom och administratör med bokföring och löneadministration.

Roll och uppdrag: 2019 genomgick CONCORD Sverige en omorganisation – administration och bokföring som till dess gjorts externt togs in internt. Som följd anställdes en ekonom/administratör. Under september – december 2020 kommer ekonomi- och löneassistenten stötta ekonomen/administratören med:

  • Bokföring
  • Personal- och löneadministration
  • Ekonomisk uppföljning och rapportering
  • Utveckling av mallar och rutiner

Vi vill att du är/har

  • Utbildad ekonom eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
  • Erfarenhet av kontors-, löne- och personaladministration
  • Goda kunskaper i Excel och bokföringssystem
  • God social kompetens och förmåga att samarbeta med andra

Meriterande

  • Erfarenhet från ideell verksamhet

Anställningsform: Visstidsanställning, fyra månader

Omfattning: 50%

Plats: Stockholm

Tillträde: Augusti/september 2020

Ansökan: Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast den 1 augusti till jobb@concord.se. Ange ”ekonomi- och löneassistent” som ärende.

För information: Kontakta Cecilia Nilsson Kleffner, verksamhetschef, 072-243 5919, Olivia Hugoo, fackrepresentant Unionen 073-945 8597, eller Madeleine Winqvist fackrepresentant Akademikerförbundet SSR 070-722 5828.