Kalender

Här hittar du kommande seminarier, paneldebatter, utbildningar och annat som CONCORD Sverige arrangerar eller medverkar vid.

Aktivitet

25 april, 2019 kl. 09:00 – 16:00

CONCORD Sveriges årsmöte och policyforum

Röda Korsets kontor (För medlemmar)

CONCORD Sveriges årsmöte och vårens policyforum hålls den 25 april. Mer information kommer framöver, men markera datumet i kalendern redan nu!
Anmäl dig

Aktivitet

3 maj, 2019 kl. 09:00 – 10:30

Politikerdebatt: Hur ser kandidaterna på EU:s roll i världen?

Europahuset (Öppet event)

Möt kandidater till Europaparlamentet i ett samtal om EU:s framtid. Vi fördjupar oss i biståndspolitiken, migrationsfrågorna, arbetet för hållbar utveckling och andra avgörande frågor som Europaparlamentet kommer att ha makt att påverka de kommande åren. Hur ska demokratin och civilsamhällets utrymme stärkas trots uppgång för auktoritära och nationalistiska krafter i Europa? Ska EU:s bistånd verkligen...
Anmäl dig

Aktivitet

10 september, 2019 kl. 09:00 – 12 september, 2019 kl. 15:00

Utbildning: Söka EU-bidrag

Stockholm (För medlemmar)

Jobbar du med att hitta nya möjligheter till EU-finansiering eller andra delar i en ansökningsprocess som att skriva eller stötta kollegor med att skriva EU-ansökningar? Vi välkomnar representanter från våra medlemsorganisationer till denna kostnadsfria kurs i att söka EU-bidrag.
Anmäl dig

Aktivitet

27 november, 2019 kl. 09:00 – 28 november, 2019 kl. 15:00

Utbildning: Handlägga EU-bidrag

Stockholm (För medlemmar)

Arbetar du med att handlägga EU-finansierade projekt (Europeaid/DGNEAR)? Eller med att på olika sätt stötta dina kollegor i sådant arbete? Gå vår kostnadsfria kurs om att handlägga EU-bidrag, för representanter från medlemsorganisationer i CONCORD Sverige.
Anmäl dig