Lediga jobb

Här publicerar vi lediga tjänster och praktikplatser hos CONCORD Sverige och våra medlemsorganisationer.

Våra medlemmar kan kostnadsfritt annonsera lediga tjänster här nedan. Mejla oss en länk till annonsen på er hemsida till info@concord.se så lägger vi ut den så snart vi kan.

Söker du jobb i Bryssel? Se Eurobrussels hemsida:

Jobb i Bryssel

Om vi tar emot en praktikant utlyses praktikplatsen här nedan, vanligtvis i april respektive i oktober. Vi har inte möjlighet att ta emot sommarjobbare. Har du frågor om jobb eller praktik hos oss, kontakta verksamhetschef Cecilia Nilsson Kleffner, cecilia.nilsson.kleffner@concord.se

Jobbannons

25 mars 2020

CONCORD SVERIGE: KONSULTUPPDRAG - UTVÄRDERING AV VÅRT KAPACITETSTÄRKANDE ARBETE I EU-FINANSIERING

Sista ansökningsdag: 7 april, 2020

CONCORD Sverige söker konsult för att under april/maj utvärdera vår rådgivningsverksamhet för medlemmar kring EU-finansiering.
Läs mer

Jobbannons

25 mars 2020

Act Svenska kyrkan: praktikanter

Plats: Uppsala

Sista ansökningsdag: 5 maj, 2020

Till höstterminen 2020 söker vi en till två praktikanter till Act Svenska kyrkan på kyrkokansliet i Uppsala. Vi söker dig som har en pågående utbildning med relevant inriktning och är intresserad av att arbeta med internationellt utvecklingssamarbete i framtiden.
Läs mer

Jobbannons

20 mars 2020

The hunger project: Två praktikanter till HT-20

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 10 april, 2020

The Hunger Project Sverige söker två studenter för praktik med inriktning på kommunikation, projektledning och insamling under hösten 2020 i Stockholm.
Läs mer

Jobbannons

20 mars 2020

Svenska Afghanistankommittén: Senior Rural Development Programme Specialist

Plats: Kabul, Afghanistan

Sista ansökningsdag: 13 april, 2020

The Senior Rural Development Programme Specialist role mainly focuses on two areas that include a) strategic and technical input to the programme development, and b) planning and reporting.
Läs mer

Jobbannons

20 mars 2020

Svenska Afghanistankommittén: Kommunikatör

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 13 april, 2020

Som kommunikatör kommer du att vara en viktig del av hela vårt strategiska kommunikationsarbete i samverkan med kollegorna på kansliet i Stockholm och i Kabul. Du är bra på att organisera och projektleda event, på att formulera budskap både i tal och skrift, samt publicera och marknadsföra digitalt.
Läs mer

Jobbannons

6 mars 2020

Afrikagrupperna: Projektledare insamling

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 27 mars, 2020

I tjänsten som projektledare inom insamling kommer du jobba med utvecklingen av Afrikagruppernas insamling, budgetering, prognos, digital insamling, övrig insamlingskommunikation, utveckling av företagssamarbeten, samt underhålla pågående kampanjer. Du jobbat tätt ihop med den andra projektledaren inom insamling.
Läs mer

Jobbannons

5 mars 2020

Sveriges kristna råd: Koordinator för Ekumeniska följeslagarprogrammet i Palestina och Israel

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 15 april, 2020

Motiveras du av att arbeta med civilas situation i konfliktområden? Vi erbjuder en arbetsplats där arbetsgemenskapen är stark med många tillfällen till möten med nya människor och varierande arbetsuppgifter även utanför kontoret. Världens strålkastare är ofta riktade mot det konfliktområde där våra följeslagare verkar och det speglar sig i våra koordinatorers vardag.
Läs mer