Lediga jobb

Här publicerar vi lediga tjänster och praktikplatser hos CONCORD Sverige och våra medlemsorganisationer.

Våra medlemmar kan kostnadsfritt annonsera lediga tjänster här nedan. Mejla oss en länk till annonsen på er hemsida till info@concord.se så lägger vi ut den så snart vi kan.

Söker du jobb i Bryssel? Se Eurobrussels hemsida:

Jobb i Bryssel

Om vi tar emot en praktikant utlyses praktikplatsen här nedan, vanligtvis i april respektive i oktober. Vi har inte möjlighet att ta emot sommarjobbare. Har du frågor om jobb eller praktik hos oss, kontakta verksamhetschef Cecilia Nilsson Kleffner, cecilia.nilsson.kleffner@concord.se

Jobbannons

23 september 2022

CONCORD Sverige söker praktikant med intresse för EU

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 14 oktober, 2022

Tycker du att det är spännande med utvecklingspolitik och Sveriges och EU:s roll globalt? Är du nyfiken på påverkansarbete och vill jobba för en hållbar och rättvis värld? CONCORD Sverige söker nu en engagerad praktikant som vill jobba med oss under det svenska EU-ordförandeskapet våren 2023.
Läs mer

Jobbannons

23 september 2022

Swedish Red Cross: Thematic advisor, resource mobilization with focus on EU funding and advocacy

Plats: Stockholm, Malmö or Gothenburg

Sista ansökningsdag: 6 oktober, 2022

The Swedish Red Cross is part of the Red Cross/Red Crescent Movement, the world’s largest humanitarian network. The Red Cross/Red Crescent is working to improve the lives of vulnerable people before, during and after disasters and emergencies. We support people whoever they are, wherever they are.
Läs mer

Jobbannons

21 september 2022

Act Svenska kyrkan söker regional representant till Zimbabwe

Plats: Zimbabwe

Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2022

Act Svenska kyrkan söker regional representant till Zimbabwe. Som regional representant med placering i Zimbabwe är ditt huvudsakliga uppdrag att verka för och representera Svenska kyrkans Internationella arbete.
Läs mer

Jobbannons

21 september 2022

Diakonia söker ekonom

Plats: Alvik, Stockholm

Sista ansökningsdag: 5 oktober, 2022

Vill du förändra världen genom att utveckla Diakonias ekonomistyrningsarbete strategiskt och operativt? Vi erbjuder dig ett spännande jobb i en internationell organisation som gör skillnad!
Läs mer

Jobbannons

19 september 2022

Change Management Senior Specialist for the Swedish Committee for Afghanistan

Plats: Afghanistan

Sista ansökningsdag: 11 oktober, 2022

The Organizational Development /Change Management is a new function established in Swedish Committee for Afghanistan (SCA) formerly managed by recruiting periodic consultants under the guidance of SG and Country Directors.
Läs mer

Jobbannons

14 september 2022

We Effect is looking for an advocacy campaign officer

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 25 september, 2022

Want to use your advocacy and communications skills to fight hunger and injustices? We Effect, the world’s largest cooperative development organisation, is now recruiting a Campaign officer to lead, develop and coordinate our advocacy campaigns.
Läs mer

Jobbannons

14 september 2022

We Effect söker financial controller

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2022

Är du en spansktalande Financial Controller med brinnande intresse för hållbar och rättvis värld fri från fattigdom? Längtar du efter ett stimulerande och utvecklande arbete som gör skillnad på riktigt? Sök denna tjänst.
Läs mer

Jobbannons

12 september 2022

Ekumeniska följeslagarprogrammet söker följeslagare

Plats: Palestina/Israel

Sista ansökningsdag: 9 oktober, 2022

Vill du sprida medmänsklighet under konflikt och ockupation? Är du skicklig på att informera och inspirera och vill verka för rättvisa och fred? Då kan du vara rätt person att åka som ekumenisk följeslagare till Palestina och Israel.
Läs mer

Jobbannons

12 september 2022

Amnesty söker enhetschef policy och press

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 2 oktober, 2022

Amnesty International är en global människorättsorganisation som arbetar för alla människors lika värde. Till vårt sekretariat i Stockholm söker vi nu en enhetschef policy & press, med ansvar för att säkerställa att vi bedriver ett högkvalitativt policyarbete med utgångspunkt i Amnestys värdegrund och i de mänskliga rättigheterna. Hos oss blir du en viktig pusselbit för att sätta den framtida riktningen i våra sakfrågor! Är det dig vi söker?
Läs mer

Jobbannons

7 september 2022

Concord Sverige söker digital kommunikatör

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 20 september, 2022

Är du en vass digital kommunikatör som vet hur du kan nå ut med budskap? Vill du vara med och lyfta Sveriges ordförandeskap i EU och få fler att bli engagerade i frågor om en mer rättvis och hållbar värld - tillsammans med över 80 civilsamhällesorganisationer? Sök då denna tjänst!
Läs mer