Lediga jobb

Här publicerar vi lediga tjänster och praktikplatser hos CONCORD Sverige och våra medlemsorganisationer.

Våra medlemmar kan kostnadsfritt annonsera lediga tjänster här nedan. Mejla oss en länk till annonsen på er hemsida till info@concord.se så lägger vi ut den så snart vi kan.

Söker du jobb i Bryssel? Se Eurobrussels hemsida:

Jobb i Bryssel

Om vi tar emot en praktikant utlyses praktikplatsen här nedan, vanligtvis i april respektive i oktober. Vi har inte möjlighet att ta emot sommarjobbare. Har du frågor om jobb eller praktik hos oss, kontakta verksamhetschef Cecilia Nilsson Kleffner, cecilia.nilsson.kleffner@concord.se

Jobbannons

15 september 2023

RFSU söker tre praktikanter

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 15 oktober, 2023

Vill du jobba med sexualupplysning för barn, sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter, eller på tidningen Ottar? Nu söker RFSU tre praktikanter.
Läs mer

Jobbannons

8 september 2023

Programme Officer at Swedwatch

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 3 oktober, 2023

Swedwatch is currently hiring a Programme Officer for its Value Chains Unit and is looking for a person who wants to join the organisation in an exciting phase. In this role you will develop, lead, and implement projects aimed at promoting responsible business practices and making global value chains fairer and more sustainable – including through research, capacity-building and dialogue and engagement with relevant stakeholders.
Läs mer

Jobbannons

6 september 2023

Avdelningschef engagemang till Amnesty International Sverige

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 1 oktober, 2023

Amnesty International är en global människorättsorganisation som arbetar för alla människors lika värde. Vi söker nu en Avdelningschef Engagemang för att leda arbetet med att bygga, stärka och utveckla människorättsrörelsen i Sverige. Är du den visionära och strategiska ledaren vi söker?
Läs mer

Jobbannons

5 september 2023

WWF Sverige söker lönespecialist

Plats: Ulriksdal, Stockholm

Sista ansökningsdag: 25 september, 2023

Är du i början av din karriär och letar efter att utvecklas inom löner? Har du ett intresse för arbetsrätt och ekonomi?<br /> <br /> WWF Sverige söker nu en vikarierande lönespecialist. Tjänsten är på 50% och sträcker sig från och med oktober till augusti 2024.
Läs mer

Jobbannons

4 september 2023

Svenska missionsrådet söker erfaren controller

Plats: Alvik, Stockholm

Sista ansökningsdag: 30 september, 2023

Är du controller med erfarenhet av att jobba med internationellt bistånd? Vi söker dig som vill utvecklas inom din profession, som har ett driv och inte räds utmaningar! Nu har du möjlighet att bli en del av vårt engagerade kansli som jobbar för en hållbar värld och mänskliga rättigheter 
Läs mer

Jobbannons

29 augusti 2023

WWF söker drivna och kommunikativa praktikanter till Earth Hour-kampanj

Plats: Ulriksdal, Stockholm

Sista ansökningsdag: 1 oktober, 2023

Vi söker praktikanter som under vårterminen framför allt kommer vara med och möjliggöra vår globala kampanj Earth Hour. Vill du lära dig mer om att jobba strategiskt och taktiskt med kommunikation, projektplanering och genomförande inom hållbarhetsfrågor? Då ska du söka dig till oss!
Läs mer

Jobbannons

25 augusti 2023

Verksamhetssamordnare till Erikshjälpen Framtidsverkstad i Kristianstad

Plats: Kristianstad

Sista ansökningsdag: 17 september, 2023

Erikshjälpen söker nu en Verksamhetssamordnare till vår Framtidsverkstad i Kristianstad. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde hösten 2023 eller enligt överenskommelse. Vill du vara med och skapa förutsättningar för barn och ungdomar att nå sina drömmar på olika sätt och bidra till en positiv utveckling i Charlottesborg och närliggande områden? Då kan du vara den vi söker! Välkommen med din ansökan!
Läs mer

Jobbannons

25 augusti 2023

WWF söker projektledare med ansvar för offentlig finansiering

Plats: Ulriksdal, Stockholm

Sista ansökningsdag: 15 september, 2023

Vill du vara med och jobba för en hållbar och levande planet? Nu söker vi en projektledare till WWFs Insamlingsavdelning med uppdrag att säkra finansiering och bygga partnerskap med offentliga finansiärer.
Läs mer